Oletko etsimässä lainaa netistä? Onneksi olkoon, olet tullut palveluun, josta löydät jos jonkinmoista lainaa. Ottamalla lainaa joustavasti netistä, voit ratkaista sinua äkillisesti kohdanneen ongelman tai panostaa esimerkiksi tuttavasi lahjaan, ostaa ruokaa tai hoitaa pakollisia kuluja pois alta.

Onko sinullakin joskus tilanteita, joissa raha ei millään tunnu riittävän? Turvallisinta on luottaa tuttuihin ja vanhoihin lainaajiin, joilta saat lainaa heti ilman vakuuksia heti netistä. Esimerkiksi Vippi.fi ja Vippi24.fi ovat todella pitkälle kehitettyjä lainapalveluita, joissa asiakas on aina pääasia. Näistä palveluista saat helposti lainaa 50-1000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia.

Lainaa netistä 50-2500 euroa: Pikavippi.fi

Lainan hakeminen netistä ei vaadi paljon: Et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Sinulla ei tarvitse olla omaa matkapuhelinliittymää, sillä tunnistautuminen tapahtuu nettipankkitunnuksilla. Tavallisia vaatimuksia ovat vain täysi-ikäisyys ja Suomen kansalaisuus. Lainaa netistä voit hakea kello 7.00 ja 23.00 välisenä aikana. Muina aikoina lainahakemuksia otetaan vastaan, mutta niitä ei käsitellä. Laki kieltää pikavippien myöntämisen yöaikaan.

Tästä lainaa 50-1000 euroa Vippi.fistä

Pieneen rahapulaan sopivat hyvin pikavipit ja pikaluotot, jotka ovat pienehköjä, noin 50-400 euron suuruisia vakuudettomia lainoja. Pikaluotto on käytännössä sama asia kuin pikavippikin. Se vain sattuu olemaan toinen nimi samalle palvelulle. Pikavippejä voivat hakea kaikki yli 18-vuotiaat Suomen kansalaiset. Helpoiten saat lainaa netistä pankkitunnuksillasi. Mitä pidempi on pienlainan maksuaika, sitä kalliimmaksi se yleensä tulee. Lyhyt pikaluotto saattaa olla edullinen, mikäli maksat sen takaisin 7 tai 14 päivän kuluessa – tai mikäli käytät hyväksesi nopean maksajan edun.

“Ennen kuin menet heti hakemaan lainaa, kannattaa pohtia, voisitko jollain halvemmalla tavalla päästä eroon rahaongelmistasi. Voisitko kenties lainata rahaa vaikka äidiltäsi, isältäsi, veljeltäsi, siskoltasi tai anopiltasi?”

Suurempaan rahantarpeeseen (esim. 1000-4000 €) on olemassa kulutusluotot, jollaisia saat esimerkiksi Risicumilta tai Ferratumilta. Myös Pikavippi.fi -palvelusta saat lainaa 2500 euroon saakka. Mikäli kyse on asuntolainasta, suosittelemme kilpailuttamaan lainatarjoajan Etua.fi -sivuston kautta.

Voit ottaa lainaa netistä heti, mikäli tiedät, että taloutesi on muuten kunnossa, mutta sinua vaivaa vain väliaikainen rahapula. Tällä sivustolla luetellut ja esitellyt pikavippifirmat ovat kaikki luotettaviksi ja hyviksi todettuja. Muistathan kuitenkin suunnitella lainasi takaisinmaksun jo etukäteen: Sinun tulisi pystyä maksamaan laina takaisin seuraavasta palkastasi. Mikäli olet jo velkakierteessä, ota välittömästi yhteyttä lähimpään velkaneuvojaasi. Älä myöskään harkitse vipin ottamista alkoholin vaikutuksen alaisena. Pikalainat eivät missään nimessä ole tapa maksaa pois vanhojen lainojen korkoja.

Voit hakea heti lainaa nopeasti verkkopankkitunnuksilla seuraavien yritysten kotisivuilta. Muistathan lukea tarkat lainaehdot ja tutustua maksuaikoihin yritysten kotisvuilta.